Rólunk PDF Nyomtatás E-mail

Kik vagyunk és mivel foglalkozunk:

SZŐNYI FÉNYERŐ Kalibráló Labor Bt. legfőbb tevékenysége a NAH által az MSZ EN ISO 17025:2005 szabvány követelményei szerint akkreditált kalibráló laboratórium (NAH-2-0260/2018) működtetése, ahol a következő kalibrálásokat vállalja Ügyfelei részére kalibráló laboratóriumában:

  • megvilágításmérők kalibrálása;
  • fénysűrűségmérők kalibrálása.

Történetünk:

SZŐNYI FÉNYERŐ Kalibráló Labor Bt.-t Szőnyi László okleveles fizikus alapította 2005-ben, de fényméréssel és annak fizikai összetevőivel közel 40 éve foglalkozik hivatásszerűen. Az alapítással egyidőben - a sok éves tapasztalatokat felhasználva - került kialakításra egy professzionális fénymérő kalibráló laboratórium.

A laboratórium kialakítását követően kezdődött meg az MSZ EN ISO 17025:2005 szabvány követelményei szerinti minőségirányítási rendszer kialakítása és bevezetése. A bevezetést követően - még az alapítás évében - került sor a kalibráló laboratórium NAH általi akkreditációjára (NAH-2-0260/2018), melyet a SZŐNYI FÉNYERŐ Kalibráló Labor Bt. azóta is folyamatosan fenntart és az éves ellenőrzéseken bizonyítja a követelményeknek való megfelelését.

NAH - Részletező okirat:

http://www.nah.hu